Kaer Morhen
forum webů Zaklínač.com & TheWitcher.cz
Kaer Morhen forum webů Zaklínač.com & TheWitcher.cz
FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace   ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Go to
Obsah fóra Kaer Morhen -> Kovárna

Hra s poškrábaným DVD

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Korialis
Nalezenec

PříspěvekZaslal: čt Úno 04, 2010 11:07 am    Předmět: Hra s poškrábaným DVD Citovat
Ahoj, snad můj problém patří sem... ale k věci: Před rokem a něco sem si koupil originální hru Zaklínač, nedávno sem se jí pokusil nainstalovat, ale ke konci instalace to hodí error, protože mám na okrajích DVDčka velký šrámy. Nedalo se nic dělat, a já si musel pořídit hru nelegálně. Jako crack používám to poškrábaný DVD. Zajímá mě, jestli ta hra nebude chybová nebo nepůjde dohrát, když hraju s poškrábaným DVD, díky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Geralt_cz
Zkušený zaklínač

PříspěvekZaslal: čt Úno 04, 2010 11:58 am    Předmět: Citovat
Myslím, že tu s tím nikdo nemá zkušenosti, ale asi ti to vadit nebude... Jinak, ikdyž sis ji sehnal ilegálně z internetu, ale máš originálku, tak to asi nebude takový problém Wink (teďka doufám, že nedostanu banána Very Happy )
Korialis
Nalezenec

PříspěvekZaslal: čt Úno 04, 2010 12:25 pm    Předmět: Citovat
Fajn... snad nebude vadit, že se tu zeptám ještě na něco a to na dva problémy.
Když hejbu s kameru a dívám se ve hře třeba na okno, který je osvětlený, tak se to okno jakoby rozdělí. Neni to prostě normální a takhle je tu u všech osvětlenech věcí. A další... že když si nastavim malou kvalitu osvětlení, sou postavy v dialozích normální, když střední, sou malilinko čárkovaný a když vysokou, sou celekm hodně čárkovaný.
Tyhle dva problémy neumim moc dobře vysvětlit, tak byste si je mohli zkusit ve hře. Díky.
Geralt_cz
Zkušený zaklínač

PříspěvekZaslal: čt Úno 04, 2010 1:30 pm    Předmět: Citovat
S tím prvním problémem ti asi neporadím, ale s tím druhým jo. Sice se to tu už mockrát řešilo, ale mnělo by ti pomoct, když si nastavíš největší rozlišení, anisotropické filtrování 16x a případně širokoúhlé zobrazení. Bohužel, já nemám PC tak namakaný, abych to tak mohl hrát, takže musím hrát se střením nasvícením- to tak poznat nejde...
Korialis
Nalezenec

PříspěvekZaslal: čt Úno 04, 2010 2:07 pm    Předmět: Citovat
I s nejvyším filtrováním textur mi to blbne... a ten druhej problém sem zpozoroval i u Lineage 2, takže to asi nebude hrou, ale PC... těžko říct.
Takhle... je to normální problém?
Edit moderátor: nepiš víc postů za sebou, ale edituj svoje posty.
Post upraven, následující smazán.
Fingolfin
Učedník

PříspěvekZaslal: pá Dub 30, 2010 9:11 pm    Předmět: Citovat
Mám malý dotaz.Testoval jsem jestli hra jde na demu.Jela bez problému nesaká se nic.Takže si chci koupit originálku a než seženu peníze pučil jsem si od kámoše který to nehraje instalačku.To DVD je poškrábaný.Jsou to jen malý škrábance ale skoro po celém povrchu a když dám instalovat normálně se to instaluje a pak mi to hodí toto :
Funkce:Data
Součást:Data
Soubor: E:/data2.cab
Chyba: Chyba Dat(cyklická redundantní kontrola).

Tak se chci zeptat jestli je to tím že je to cd seškrábaný nebo z nějakého jiného důvodu a jak to řešit,
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
kloudici
Čarodějka

PříspěvekZaslal: so Kvě 01, 2010 6:50 pm    Předmět: Citovat
Ano, je to tím, že to DVD je poškrábané, případně navíc špinavé. Pokud by to bylo přepálené DVD, mohlo by to být také chybou při vypalování, ale předpokládám, že to půjčené je originál. Zkus to médium vyčistit, ale moc šancí ti nedávám. Pokud máš v PC dvě DVD mechaniky, můžeš ještě zkusit, jestli to ta druhá mechanika "nepobere". Ale spíše doporučuji koupit si originál a kamarádovi urazit ruce za špatné zacházení s médiem. Laughing
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Kaer Morhen -> Kovárna Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: